Referenties

You are here

Buurman is een professionele accountant; redelijk geprijsd en punctueel.
Laelia Singer - Film project vrijwilliger bij Westfries Archief
Buurman verzorgt de administratie van mijn bedrijf al een aantal jaren. Dit wordt uitermate professioneel en nauwkeurig verzorgt. Ben zeer tevreden over onze samenwerking en wil graag Buurman aanraden aan iedereen die op zoek is naar een boekhouder.
Bojan Bogdanovic - Eigenaar bij Design Freaks
Na problemen met onze aangiftes en het nalaten van een middeling aanvraag door onze vorige boekhouder. Zijn wij Fantastisch en snel geholpen door Buurman Administratie!!
Tatiana - Nvt bij Particulier
Buurman administraties is professioneel kritisch, met oog voor details, flexibel en levert de kwaliteit die je mag verwachten. Goede kennis van wet- en regelgeving en de daaraan ten grondslag liggende principes. Ook tref je bij deze firma een juiste mate van betrokkenheid met periodiek bruikbare managementinformatie.
J. Wieringa - Directeur bij Wieringa en Partners B.V.
De heer Buurman verzorgt onze administratie op een zeer vakkundige manier, Wij zijn super tevreden over zijn werkzaamheden. Een aanrader voor elk bedrijf maar ook Particulieren. Wij hopen nog lang van zijn diensten gebruik te mogen maken. Bij deze veel dank aan de Heer Buurman en wensen hem nog veel succes met zijn voortzetting van zijn bedrijf. Vriendelijke Groeten John en Trudy Hermans.
John Hermans - Pensioen bij Particulier
Fijne man en doet zijn werk goed voor een redelijke prijs
mm beljaars - eigenaar bij chantal mode
Ben al een aantal jaar heel tevreden met de service. Alles wordt zorgvuldig gedaan en ik kan ook altijd terecht met mijn vragen. Kortom; een aanrader!
Guido Aalbers - Eigenaar bij GieSound
Dennis, is een professionele accountant die altijd gedegen zijn werk doet. Ik ben zelf goed te spreken over de digitalisering van de administratie.
Benjamin van Tiggelen - Directeur bij Causa Vastgoed BV

Deel uw ervaring met ons en maak gebruik van de mogelijkheid om uw bedrijf te refereren op onze website.

Referentie plaatsen